İSTANBUL / KARTAL - Emine ve Hasan Aytaçman İlkokulu

Emine ve Hasan Aytaçman İlkokulu

Adres
ESENTEPE MAH. TOROS CAD. EMINE VE HASAN AYTAMAN IÖO BLOK NO: 32 KARTAL / İSTANBUL
Vizyon
Öğrencilerimizin almış oldukları eğitim ve öğretim ile daha sonraki eğitim kurumlarında ve yaşantılarında başarılı olabilen , kendi yeteneklerine uygun bir gelecek seçebilen ve toplum içinde sevilen sayılan örnek insanlar olmalarını sağlamak.
Misyon
Atatürk İlke ve İnkılaplarına bağlı, vatanını ve milletini seven, kendi ile barışık, kendine güvenen, araştıran, inceleyen, öğrendiklerini uygulayan, kendisini ve çevresini geliştiren, çevreye karşı duyarlı, yaratıcı ve üretici düşünceye sahip, değer yargıları olan, akademik başarısı(Bireysel farklılıklar gözönünde tutularak) yüksek, insanlar yetiştirmek.
Öğretim Şekli :Tekli Öğretim (Tam gün)
09.00 Başlangıç 14.20 Bitiş
Doğalgaz Kalolifer Sistemi.
Ulaşım
Kartaldan; Ahmet Şimşek Koleji önünden Java minibüsüne binip, Okul önünde inerek, Ahmet Şimşek koleji önünden 134DK özel halk otobüsüne veya Esentepe minibüslerine binip, Esentepe Sağlık Ocağında inerek veya E-5’ten; Kadıköy’den 16Y otobüsüne binip, toros caddesi durağında inerek, Metrobüsle; Soğanlık durağında indikten sonra, Kartal merkeze doğru yaklaşık yürüyerek okulumuza ulaşabilirsiniz.
Esentepe mah, Toros Cad, No:32 Kartal / İSTANBUL
Kartal İlçe Merkezine 3 kilometre uzaklıktadır.